¨

Frivilligcenter i Sorø en realitet

Foto: TV ØST

Der er god grund til jubel hos folkene bag Frivilligt Forum Sorø. Næsten trekvart million kroner får et nyt frivilligcenter i støtte.

Drømmene om et nyt frivilligcenter i Sorø bliver nu hjulpet gevaldigt godt på vej. Social- og Integrationsministeriet har netop bevilget 550.000 kroner til projektet, og Sorø Kommune følger trop og lægger 190.000 kroner i det nye center.

Frivilligt Forum Sorø har arbejdet på at skaffe grundlag for et frivilligcenter i Sorø gennem flere år. I september 2012 holdt Frivilligcenter Sorø stiftende generalforsamling. Målet med frivilligcentret er at synliggøre og støtte op om det eksisterende lokale frivillige sociale arbejde og hjælpe nye initiativer i gang.

- Nu kan vi endelig sætte liv i vores drømme om at skabe et sted, hvor frivillige kan få støtte og vejledning til for eksempel medlemsrekruttering, PR-arbejde, fundraising, konflikthåndtering og bestyrelsesarbejde,” siger Helge Christensen, formand for den selvejende institution Frivilligcenter Sorø.

Sorø Kommune vil stille lokaler til rådighed og støtte Frivilligcentret med sparring og vejledning. Centret åbner efter sommerferien. Der er nu 54 frivilligcentre i Danmark.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App