Endnu et røveri mod en taxachauffør (video)

To røverier mod taxachauffører i weekenden. Lørdag morgen gik det ud over Lis Christiansen fra Sorø, der blev overfaldet og truet med en kniv. Og sent lørdag aften skete det igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En taxachauffør fra Selandia Taxa i Roskilde blev kaldt ud til en taxaholdeplads, hvor han samlede to unge mænd op. De to truede ham med en kniv for struben til at aflevere penge, mobiltelefon og nøgler.

De to beskrives som danske, omkring 20 år og begge 170 til 175 cm høje. Den ene havde mørkt kort hår, mens den anden bar lyse bukser og en lys grå hættetrøje.

Natten til lørdag gik det ud over en kvindelig taxachauffør fra Sorø. Hun kørte en 15 årig dreng til Roskilde, hvor han truede hende med en kniv til at aflevere penge og mobiltelefon.

- Jeg ser simpelthen den hånd med kniven hele tiden, siger taxachauffør Lis Christiansen i dag til TV2 ØST. - Jeg har en knude i maven og der er ikke langt til gråden, siger hun.

Se interview med Lis Christiansen fra TV2 ØST herunder:
[video:flv:090111_taxaa.flv]

I dag satte hun sig igen i sin taxa. - Jeg har kun faste kunder her søndag formiddag, det er kunder, jeg kender og som f.eks. skal i kirke. Men jeg gruer da for den første nattevagt. Jeg er bange for at gå i panik, hvis der pludselig sker noget, der minder om hvad der skete lørdag morgen, siger Lis Christiansen.

Den 15-årige blev kort efter anholdt og blev lørdag varetægtsfængslet i 4 uger.

Weekendens to røverier mod taxaer har gjort chaufførerne nervøse. Se reaktioner herunder:
[video:flv:090111_taxab.flv]