Ejer af klubhus i Lårup: Rockere flytter tilbage 1. marts

Rockergruppen Gremium flytter efter tre måneders forbud tilbage til Lårup, fortæller ejeren. Der må de blive, så længe de opfører sig pænt, lyder det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I efteråret besluttede Sorø Kommune at udstede forbud mod, at rockergruppen Gremium opholdt sig i deres klubhus i Lårup i tre måneder. De gjorde de, fordi der to gange havde været skudepisoder mod huset.

I dag udløb forbuddet mod Gremium MC så, og alt tyder på, at gruppen flytter tilbage til det gule hus 1. marts.

Det skriver Sjællandske, og ejeren af huset, Hans Christian Schrøder Larsen, bekræfter det overfor TV ØST.  

- De (Gremium MC, red.) spurgte mig, om de måtte flytte ind igen, og det må de gerne, så længe de opfører sig ordenligt, siger han.

Skabte utryghed

Lejekontrakten er på to år ad gangen. Herefter kan rockergruppen få mulighed for at forlænge kontrakten, men som ejeren ser det, gælder kontrakten, så længe der ikke er problemer med gruppen.  

Rockerne i Lårup kom også i fokus, da de 7. oktober sidste år holdt en stor fest på adressen. I den forbindelse stillede flere borgere sig frem og udtrykte, at de var utrygge ved rockernes tilstedeværelse. En barejer i den nærliggende by Stenlille fortalte samtidig, at en gruppe rockere havde opført sig truende overfor nogle andre gæster i baren.