¨

Drenge kører Østeuropa tyndt i gammel Volvo

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 7

MIN HVERDAG: Efter fire dage på vejen er Joachim Carlsen fra Sorø og vennerne nået til Østrig i deres gamle spand. De deltager i Carbage Run.

Joachim Carlsen fra Sorø og nogle venner kører i disse dage gennem Østeuropa i deres gamle volvo. Indtil nu er turen gået fint gennem Tyskland, Tjekkiet og Ungarn. Og efter en hård tur gennem alperne, er de nu nået til Østrig, skriver Joachim Carlsen. 

Mandag tog de afsted på et ultimativ fem dages roadtrip, som er et løb, der hedder Carbage Run. Det er et hollandsk koncept, som har bredt sig til flere lande og nu også Danmark.

Det gælder om at slippe fantasien løs og møde op med en unik Carbage bil, og bilen skal være minimum 15 år gammel. 

Udfordringen er at gennemføre en rute på 3000 kilometer gennem ti lande i Europa på fem dage i en gammel spand, hvor der hver dag er en forhindring.

Joachim Carlsen fortæller, at turen ikke har givet dem nogle store problemer med deres volvo, på trods af et større forbrug af motorolie og nogle stejle bjergpas. Hvis bilen har drillet, så har det været noget, de kunne reparere om aftenen. Drengene har fyldt bilen med reservedele til formålet. 

Du kan se billederne af deres tur i galleriet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App