Den nye skolereform laver sjov i gaden

MIN HVERDAG: Skoleelever fra Stenlille Skole kastede vandballoner på formanden for byens vandværk, der besøgte skolen som en del af åben skole.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Formanden for Stenlilles vandværk stillede sig selv til skue og fik vand af alle børnene i 0. og 1.-klasse på Stenlille Skole.

Det fortæller Lotte Krogh fra Stenlille. Hun har sendt os en video med den noget ulige vandkamp, da byens vandværk mandag besøgte skolen.

Besøget er en del af et nyt samarbejde mellem byens borgerforening og skolen.

- Åben skole, som er kommet med den nye skolereform og lægger op til, at skolen skal åbne op for det omgivende samfund, bliver blæst igennem i denne uge 34 i Stenlille. Et unik samarbejde mellem byens borgerforening og skolen har bredt sig til, at byens foreninger samt erhverv og forretninger kan byde alle Stenlille skoles elever på en uges sjov i gaden, hvor sammenhængskraften i lokalområdet, får en saltvands indsprøjtning, skriver Lotte Krogh i en mail til TV ØST.

Samarbejdet har sin egen facebookside - Sjov i gaden i Stenlille - med over 500 følgere. I løbet af ugen skal de større elever besøge Stenlille vandværk, for at lære lidt om byens vandværks drift.