Bortrejst kvinde muligvis ejer af 50.000 kroner fra genbrugsjakke

Politiet er et skridt tættere på at have fundet ejeren til de 50.000 kroner, som onsdag blev fundet i en genbrugsjakke. Et foto er afgørende bevis.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et foto er helt afgørende i sagen om at finde ejeren til de 50.000 kroner i Euro-sedler, som den frivillige Jens Erik Christensen fandt blandt det indleverede genbrugstøj hos Kirkens Korshær i Ruds Vedby onsdag.

Det er en kvinde, som har henvendt sig med et foto, som rykker politiet et skridt tættere på at have fundet ejeren. 

Det fortæller Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

quote Det er en dame fra området, der mener, at det er et familiemedlem, som er bortrejst, der ejer jakken

Stefan Jensen, politiet

Politiet fik fredag formiddag en henvendelse fra en kvinde, der mener at kende ejeren. I samme jakke, hvor pengebundtet lå, fandt den frivillige Jens Erik Christensen også en ring af hvad han skønnede var høj værdi.

Kvinden, der henvendte sig hos politiet fredag formiddag, medbragte et foto af en ring, der ligner den, som lå i jakkelommen.

- Det er en dame fra området, der mener, at det er et familiemedlem, som er bortrejst på ferie, der ejer jakken, pengene og ringen, fortæller Stefan Jensen, vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Kan ikke have konstrueret det

Netop et foto er et godt bevismateriale i sådan en sag her, så derfor er der optimisme hos politiet.

- Ringen på billedet ligner den, der er blevet fundet, og kvinden har ikke set ringen før, så på den måde kan hun ikke have konstrueret det. Så mon ikke det er rette ejermand, siger Stefan Jensen.

Men han er dog tilbageholdende med at love, at sagen nu er opklaret.

- Nu kommer weekenden helt af sig selv, så der sker ikke noget, men jeg forventer også, man afventer, den bortrejste kvinde kommer hjem igen. Desuden er der også frakken, som skal kunne kædes sammen med kvinden, siger Stefan Jensen.

- Både pengene og ringen er i politiets varetægt, så det løber jo ingen steder, siger han.