¨

Borgmester: Nogen skal jo bruge vores daginstitutioner

02:01

På nuværende tidspunkt har Sorø Kommune 29.611 borgere, men ambitionen er at nå over 30.000 borgere inden for de næste to år.

Borgmester i Sorø Kommune, Gert Jørgensen (C), stræber efter at runde 30.000 indbyggere i kommunen inden for de næste to år.

En nyudnævnt, lokal tilflytterambassadør fortæller de gode historier om Sorø til folk, der overvejer at rykke til kommunen.

Og det er et meget vigtigt stykke arbejde, mener borgmesteren i Sorø Kommunen, Gert Jørgensen (C).

- Bosætningspolitik er uhyre vigtig for os. Men det hele hænger sammen i det et hjul, der hedder erhverv, tilflyttere og velfærd og er forudsætninger for hinanden, siger Gert Jørgensen til TV ØST.

Det hele hænger sammen i det et hjul, der hedder erhverv, tilflyttere og velfærd og er forudsætninger for hinanden

Gert Jørgensen (C), borgmester i Sorø Kommunen

Han har nemlig store planer for den midtsjællandske kommune. På nuværende tidspunkt har Sorø Kommune nemlig 29.611 borgere, men ambitionen er at nå over 30.000 indbyggere inden for de næste to år.

- Vi har netop fået en fin placering på listen over erhvervsvenlige kommuner, og vi er dygtige til at tiltrække virksomheder. Nu skal vi tiltrække borgere, der vil arbejde og bo her. Og så har vi skabt velfærden, siger Gert Jørgensen og tilføjer:

- Vi skal jo have nogle til at bruge vores daginstitutioner. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App