Både politi og venner jagter tredje mand

Politiet er stadig på udkig efter den tredje mand, som var med til mordet i Dianalund. Men politiet er ikke de eneste som leder efter den jagede mand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lysene brænder stadig ved drabsstedet i Dianalund. Og politiet har fra starten været bekymrede for at en ond stemning skulle blusse op.

- Da jeg var til afhøring sagde politiet til mig, at det ikke nyttede noget, at vi tog sagen i egen hånd og prøvede at gøre hævn, for det fik vi ikke noget ud af, siger Anne Bruun.

Veninden Anne Bruun har ikke selv forsøgt at fange de skyldige, men hun blev glad da politiet anholdte to i tirsdags.

- Pludselig var der en som fik en opringing, de var fanget. Og det var en stor lettelse. Selvfølgelig får vi ikke Kenneth igen, men det lettede så meget.

Men der er stadig en tredje mand på fri fod. Nu opfordrer politiet ham til at melde sig selv - det er nemlig ikke kun politiet der er efter ham.

- Vi vil opfordre ham til at melde sig selv, inden de andre finder ham, siger Johannes Skree-Lassen, som er efterforskningsleder.

Ved drabsstedet i Dianalund var stemningen trykket i dag. Een kilde bekræfter, at der er en jagt i gang, men ingen havde lyst til at stå frem på tv af frygt for at blive indblandet. Ifølge politiets oplysninger er der en gruppe af den afdødes venner, som vil have fingre i den tredje mand.