¨

Ældre mand bag dødsulykke ved Slagelse

Foto: TV ØST

Politiets undersøgelser af dødsulykken i Bromme på landevejen mellem Slagelse og Holbæk peger på, at en ældre mand forårsagede ulykken.

Det var efter alt at dømme en 78-årig mand fra Ruds Vedby, der var årsag til den alvorlige dødsulykke ved Bromme nord for Sorø på landevejen mellem Slagelse og Holbæk onsdag eftermiddag.

Det viser politiets foreløbige undersøgelser fra ulykkesstedet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

To personer fra Dianalund omkom ved ulykken - en 24 årig mand og en 34 årig kvinde. De sad begge i bilens højre side, oplyser politiet.

- Vores foreløbige undersøgelser tyder på, at den ældre bilist kom til at køre over i den modkørende trafiks vognbane. Her forsøgte en bil med fire personer at undvige, men bilerne snittede hinanden og den undvigende bil blev kastet i grøften, fortæller vagtchef Ole Hald til TV ØST.

Politiet mener, at de to personer blev dræbt på stedet, da bilen med bunden i vejret ramte grøften.

Efterfølgende måtte føreren af påkørte bil, en 24-årig kvinde, og hendes fem-årige søn behandles på sygehuset i Slagelse. Føreren af den anden bil, den 78-årige mand, blev kørt til behandling på Holbæk Sygehus. Alle kvæstede er tilsyneladende sluppet fysisk heldigt fra ulykken.

Landevejen var det meste af eftermiddagen afspærret omkring ulykkesstedet, men den er nu genåbnet, oplyser politiet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App