33-årig mand anholdt for sex med 14-årig dreng

En mand blev fredag aften anholdt for at have samleje med en dreng. Det var politiet som ved et tilfælde opdagede samlejet ved Sorø Station.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En politipatrulje kørte rutinemæssigt en tur omkring Sorø Station omkring kl. 02.30 natten mellem fredag og lørdag, da betjentene blev opmærksomme på en parkeret bil, der lavede nogle underlige bevægelser.

Det viste sig, at der på bilens bagsæde lå to nøgne mennesker, som var godt i gang med at hygge sig, og det er der jo umiddelbart ikke noget i vejen med, men en nærmere undersøgelse afslørede, at der var tale om en kun 14-årig dreng fra Sorø og en 33-årig mand fra Værløse. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Det førte til en efterfølgende anholdelse af den 33-årige og en afhøring af begge parter, som blandt andet kunne forklare, at de havde mødt hinanden via hjemmesiden »www.ihimlen.dk« og derefter aftalt at mødes.

Den 33-årige har desuden forklaret til politiet, at han var sikker på, at hans partner var langt ældre end de 14 år, men manden kan nu se frem til en sigtelse efter den paragraf i straffeloven, der omhandler »samleje med børn under 15 år«.