¨

3 narkobilister på stribe

Foto: TV ØST

Politiet snuppede torsdag 3 bilister, der alle sammen havde sat sig bag rattet, selv om de var påvirket af narko.

Der var flere narkobilitser på vejene torsdag, og heldigvis lykkedes det politiet at standse 3 af dem. Klokken 12.20 standsede en patrulje en 30-årig mand fra Korsør på Slagelse Landevej ved Tranderup. Det viste sig, at den 30-årige var påvirket af stoffer, og samtidig viste det sig, at han tidligere var frakendt kørekortet.

Den 30-årige blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og kørsel i frakendelsestiden, og da det ikke var første gang, han blev sigtet for at køre uden førerret, blev den bil, han kørte i, konfiskeret på stedet. Ejeren af bilen – en 25-årig kvinde fra Korsør – blev sigtet for at have overladt sin bil en til person, der ikke lovligt kunne køre den.

Uden kørekort

I Skælskør var det en 40-årig mand, der klokken 12.15 blev standset af politiet på Borgergade i Vemmelev. Også han var påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Den 40-årige havde ikke noget kørekort, og det viste sig, at de nummerplader, der sad på hans bil, tilhørte en anden. Han blev derfor også sigtet for tyveri af nummerplader og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring.

Senere på dagen var politiet i Munke-Bjergby. Her blev en 23-årig mand standset, og ligesom de 2 andre var han også påvirket af stoffer og blev også anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App