¨

23-årig slået med bat i skov og truet til at stjæle penge

Grundlovsforhøret begyndte klokken 14 og foregik for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, oplyser politikommissæren. Arkivfoto. Foto: TV ØST

To mænd og en kvinde skal have slået en mand med et baseballbat og truet ham til at stjæle penge. Nu er de alle tre blevet varetægtsfængslet.

Tre personer er mandag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i 14 dage ved et grundlovsforhør i Retten i Næstved.

Det oplyser politikommissær Jens Jedig Christiansen fra lokalpolitiet i Slagelse.

De tre er sigtet for afpresning og grov vold. Politiet mistænker de to mænd og kvinden for at have truet en mand til at stjæle penge for sig på en tankstation i Sorø.

Politiet skal nu efterforske videre, fortæller politikommissæren.

- Vi skal ud og afhøre nogle personer for at få lagt tingene bedre og endeligt på plads, fortæller Jens Jedig Christiansen.

Det var klokken 00.44 natten til mandag, at politiet fik en anmeldelse fra en 23-årig mand, der stod på en tankstation ved Vestmotorvejen ved Sorø.

Tvunget ind i en bil

Han var tidligere på aftenen blevet tvunget ind i en bil af tre personer og kørt ud i en skov, hvor han blev slået med et baseballbat, oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi i en døgnrapport.

Derefter skal de tre personer i bilen have kørt den 23-årige til en tankstation, udstyret ham med en kniv og en plastikpose og truet ham til at stjæle penge til dem. 

Læs også 23-årig truet til at røve tankstation: Ringede selv til politiet

I stedet for at stjæle penge valgte den 23-årige mand at låne en telefon på tankstationen og ringe til politiet.

Grundlovsforhøret for lukkede døre

De tre personer var væk, da politiet ankom til stedet. Men en hurtig efterforskning førte til, at alle tre personer blev anholdt og sigtet i løbet af natten, fremgår det af døgnrapporten.

Alle tre sigtede er fra Slagelse. Den ene er en kvinde på 18 år, mens de to andre er mænd på henholdsvis 19 og 20 år.

Grundlovsforhøret begyndte klokken 14 og foregik for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, oplyser politikommissæren.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App