22-årig drabssigtet gik under jorden før dobbeltdrab

En af de sigtede i sagen om dobbeltdrabet i Sorø har de sidste to uger frem mod drabet holdt sig skjult for blandt andet kæresten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En af de mænd, der er sigtet for at stå bag dobbeltdrabet i Sorø tidligt lørdag morgen, har tilbragt ugerne op til drabet i skjul – og tilsyneladende uden penge.

Det fortæller den 22-åriges kæreste til avisen BT.

Kæresten oplyser, at hun på facebook kan se en række konkrete trusler mod den 22-årige, der skulle skylde penge til mange forskellige mennesker.

I det hele taget tyder meget på, at den 22-årige havde alvorlige økonomiske problemer. Han har således i løbet af kort tid oparbejdet en stor gæld, blandt andet er der blevet lånt 30.000 -40.000 kroner med pant i hans motorcykel.

Under sin tid i skjul fik den 22-årige også lavet en tatovering – men da han ikke havde nogle penge, så lagde han i stedet sin telefon i pant hos tatovøren. Det gjorde det helt umuligt for familie og venner at komme i forbindelse med manden.

Fængslet i fire uger

Den 22-årige blev søndag sammen med en 19-årig mand varetægtsfængslet frem til den 7. oktober. De nægter sig begge skyldige.

De to unge er begge kendt af politiet i forvejen, men har ikke tidligere været forbundet med så alvorlig kriminalitet.

De to dræbte mænd blev ifølge politiets undersøgelser skudt på klods hold, mens de sad i deres bil. Bilen blev derefter sat i brand.

Grundlovsforhøret blev søndag afholdt for lukkede døre, da politiet ikke kan udelukke, at en tredje gerningsmand er involveret i sagen.