18-årig mand anholdt for vold med knojern

Politiet har anholdt en 18-årig mand for mandag aften at slå en 39-årig mand ned med et knojern, efter at han havde klaget over en flok unges vanvidskørsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er tirsdag eftermiddag lykkes politiet at anholde og sigte en 18-årig mand, som menes at stå bag grov vold med knojern i Nyrup mandag aften.

Det fortæller vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV2 Øst.

- Vi har for få minutter siden anholdt en person, som vi formoder er gerningsmanden. Han bliver i vores varetægt i nat, og så vil vi forsøge at få ham fremstillet i grundlovsforhør onsdag, oplyser vagtchefen.

Tæt på at ramme barn

Overfaldet skete på en 39-årig mand i Nyrup 20 kilometer nord for Sorø mandag aften. Den lille by har i flere dage været plaget af unge, der kører rundt med høj fart og uden nummerplader, og som har været tæt på at køre et barn ned. Da de igen ræsede ned ad en smal landsbygade, fik den 38-årige mand nok.

Han forsøgte at stoppe de unge, men endte med kun at nå at slå en hånd ned i bilens bagende.

Talt med en del personer

Bilen forsvandt efterfølgende, men kort tid efter kom 2 biler tilbage med 8 personer i. Den ene slog den 39-årige i ansigtet med et knojern, så han brækkede næsen, og det er den episode, som politiet nu har anholdt ham for.

De har talt med en del personer, som var på stedet, men kan endnu ikke fortælle, om nogle af de andre i bilerne bliver sigtet i sagen.

- Flere af af kender vi i forvejen, men i første omgang har vi koncentreret os om at finde ham, der har slået den 39-årige med knojernet. Den videre efterforskning skal vise, hvad de øvrige personers roller har været, siger vagtchefen.