¨

18-årig fængslet: Mistænkt for at overdrage MDMA til afdød dreng

Den 18-årige blev varetægtsfængslet frem til 21. november. Foto: Jesper Sandbirk - TV ØST

En 18-årig mand er blevet varetægtsfængslet frem til 21. november. Han er sigtet for uagtsomt manddrab i en sag om MDMA.

De næste tre en halv uge skal en 18-årige fra Dianalund tilbringe i fængsel.

I dag blev han nemlig varetægtsfængslet, fordi politiet mistænker ham for at have overdraget over et gram MDMA til 16-årige Marcus Christensen natten til lørdag.

Den 16-årige dreng afgik ved døden, kort tid efter han indtog stoffet.

Nægter sig skyldig

Den 18-årige sigtede mand blev fængslet med den begrundelse, at der er en risiko for, at han kan påvirke vidner, som politiet endnu ikke af nået at afhøre, hvis han bliver løsladt.

Det fortæller TV ØST's reporter Mathilde Reimer Larsen, der var tilstede i Retten i Nykøbing Falster, da dommeren tog beslutningen om varetægtsfængsling.

Den fængslede unge mand nægter sig skyldig, men ønsker ikke at kære varetægtsfængslingen til landsretten.

Det er den 18-årige sigtet for

Den 18-årige mand fra Dianalund er sigtet for to forhold.

 

Det første forhold går på, at han angiveligt har overdraget "ikke under 1 gram MDMA" til den 16-årige dreng mellem klokken 21.00 og 23.59 fredag aften på en adresse i Dianalund.

 

Det andet forhold er sigtelsen for uagtsomt manddrab. Den 18-årige unge mand er sigtet for "under særligt skærpende omstændigheder" uagtsomt at have forvoldt den 16-åriges død, fordi den unge mand angiveligt gav ham stoffet velvidende, at det var et stærkt narkotikum. Af sigtelsen fremgår det også, at den 16-årige blev dårlig efter at have indtaget en del af det overdragede MDMA, og at han kort tid efter afgik ved døden.

 

 

Kilde: Anklagemyndigheden

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App