¨

Serie Sobczyk og Sofie

31:13

Dette afsnit

Sobczyk og Sofie spiser bålmad 1:2

20/11/2020

Vi tager ungerne med ud til en af øens mange bålpladser - og lave mad over bål. Få inspiration til en nem to-retters bål-menu i Sobczyk og Sofie spiser bålmad.

Opsktift: Grillet kylling med ris og ananas: 4 personer Sværhedsgrad: nem Ingredienser: 2 ananas 2 poser ris 4 stk. kyllingebryst 1 dl. sur-sød chili-sovs 1 bundt persille Salt Peber Olie til grill 2 røde peberfrugter Lidt mynte til pynt Fremgangsmåde: Skær kyllingen i mundrette stykker. Mariner stykkerne med salt og peber. Hak persille og mix persillen med sur-sød-sovsen. Kom det hele ned til kyllingen og rør godt rundt. Kom risene i en gryde med vand og kog ca. 15 minutter. Skær peberfrugterne ud i kvarte, fjern kernerne og kom lidt olie på dem. Grill dem derefter ca. 3 minutter på hver side. Grill kyllingestykkerne i ca. 8 minutter. Halver ananassen, tag ananas-frugtkødet ud, og skær frugtkødet i mundrette stykker. Gem den ene halvdel - den skal bruges til dessert. Anretning: Mix ananas og de grillede peberfrugter.I den ene side af den udhulede ananas placeres risene. I midten af den udhulede ananas placeres kyllingestykkerne.I den anden side placeres den mixede blanding med ananas og peberfrugt, og på toppen kommes en dusk mynte.

Afsnit

Alle serier A - Å