Volleyspiller skadet inden topbrag

VK Vestsjælland vandt søndag over VK Næstved i 2. division. Men en af holdets angribere blev skadet, hvilket kan få betydning for de kommende oprykningskampe.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Volleyklubben Vestsjælland drømmer om at sende klubbens bedste herrehold op i 1. division.

Med en sikker sejr over VK Næstved i går, søndag på 3-0 er klubben et skridt videre målet, men truppen er noget medtaget efter endnu en spiller er blevet skadet. Det skriver VK Vestsjælland i en pressemeddelelse.

Trådte forkert
Ved stillingen 20-18 i 3. sæt trådte kantangriberen, Konrad Andrulewicz forkert på foden og måtte udgå. Dermed er truppen på 12 spillere reduceret til 9.

Det betød sæsondebut til Ufuk Ceylan, som på grund af de mange skader, var blevet hentet op fra 2. holdet. Han gjorde sit til, at sejren blev sikret med 25-22 i det sidste sæt.

Efterfølgende var det en bekymret træner, der kiggede frem mod den vigtige kamp på hjemmebane den 26. marts.

Næste kamp er vigtig

Her møder VK Vestsjælland den eneste anden konkurrent til førstepladsen i 2. division, Grøndal EV, og denne kamp skal vindes, hvis VKV skal rykke direkte op i 1. division.

Med sejren over Næstved har VK Vestsjælland sikret sig deltagelse i kvalifikationskampe, hvor de bedste toere i de tre rækker kæmper om en enkelt plads.

- Vi spiller ikke en god kamp i dag, men vi har det mentale overskud, som et vinderhold med sejre i de sidste 11 kampe har. Jeg er glad for, at vi har 14 dages pause op til de tre afsluttende kampe, så vi forhåbentlig kan få de skadede spillere klar, sluttede en lettet, men også ærgerlig træner Mads Olsen.

Damerne vandt også

VKV's damehold i 2. division vamndt også deres kamp søndag med en 3-1 sejrt over Lyngby-Gladsaxe 2.

Det var holdets 7. sejr i træk og kvindeholdet har for længst sikret sig en direkte oprykning til 1. division.