¨

Volleyherrer overvintrer som 1'ere

Foto: TV ØST

Spillerne i Volleyklubben Vestsjælland kan gå på juleferie med god samvittighed. De fører 2. division.

Volleyklubben Vestsjællands bedste herrehold sluttede efterårssæsonen med sikker sejr, og det sikrer dem en juleferie som 1'ere i rækken. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Der var lagt op til et spændende topopgør i 2. division, da VK Vestsjælland sent søndag var på besøg hos Amager, men gæsterne ville det anderledes. Et meget tændt VK Vestsjælland-hold tog styringen fra start. Træner Mads Olsen havde lagt op til mange angreb på midten for at udnytte en af Amagers svagheder, og taktikken blev fulgt på bedste hvis.

Bedste kamp

Spilfordeler Rolf Meegdes hævede flittigt til de 2 centerspillere Konrad Andrulewicz og Patrick Dufreche, og de takkede for tilliden ved at vinde rigtig mange point til holdet. Men den komfortable sejr på 0-3 (14-25, 17-25, 21-25) blev skabt af en imponerende holdindsats, hvor samtlige spillere levede op til deres absolut bedste.

Efterfølgende var træner Mads Olsen meget tilfreds:

- Den klare sejr betyder, at vi nu kan gå på julepause som rækkes nummer 1. Det var sæsonens bedste kamp, og vi fik vist, at vi både har en bred trup, hvor alle i truppen kan levere det niveau, der kræves, og at vi har et meget fint topniveau. Nu gælder det om at holde niveauet i foråret, så vi kan holde fast i oprykningspladsen, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App