VK Vestsjælland vinder igen

Volleyklubben VK Vestsjælland gjorde rent bord mod Randers med en 3-0 sejr, da de to 1. divisionshold mødtes i weekenden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På papiret lignede det en sikker sejr til Volleyklubben VK Vestsjælland (VKV), da de søndag mødte Randers VK, og der blev da også gjort rent bord til sjællandsklubben med stillingen 3–0. Men undervejs fik holdet alligevel kamp til stregen.

Det var første gang, de to 1. divisionshold mødtes, så alt stod åbent fra start. VKV lagde stærkt ud og kom hurtigt foran med 17-10, men så begyndte de sjællandske herrer at lave fejl, og det udnyttede Randers-herrerne. De kom tilbage i kampen, og stillingen blev pludselig helt lige. I sidste ende lykkedes det dog VK Sjælland at vinde første sæt med 29-27 efter et afgørende angreb ned ad linjen af spillende træner Kim Buchwald.

- Randers er et rutineret hold, som laver få fejl, så jeg er glad for, vi løste den opgave på en rigtig god måde. Vi holder lav fejlprocent i store perioder af kampen og formår samtidig at sætte os igennem i angreb, serv og blokade, hvor vi selv laver masser af points. At vi igen har alle spillere klar er en fornøjelse. Det var afgørende for sejren, at vi kunne give stamspillerne pause, uden at niveauet falder. Nu arbejder vi frem mod Aalborg-kampen, hvor vi uden tvivl møder rækkens stærkeste hold. Det bliver en rigtig sjov kamp, som vi glæder os meget til, fortæller en glad Kim Buchwald.

Debut til landsholsspiller

I andet sæt fik ungdomslandsholdsspilleren Oskar Madsen sin debut for VKV i denne sæson. Det hjalp, og holdet vandt andet sæt med stillingen 25-22 efter endnu et tæt opgør. I 3. sæt blev det især 15-årige Oskar Madsen, der hev sejren hjem. Med sin far Morten Madsen på banen, kunne de to hive en masse point hjem, og VKV vandt også det sidste sæt med 25-21.

VKV fortsætter derfor med endnu et rent bord og en 3-0 sejr for anden gang i streg og fire sejre i træk. Den selvtillid får de brug for, når de lørdag d. 21. november skal til Aalborg og møde nedrykkerholdet på deres hjemmebane. Aalborg er nedrykkere fra Volleyligaen og er derfor favoritter til kampen.