¨

VK Vestsjælland rykker op i Volley Ligaen

Spillerne i VK Vestsjælland mødtes her til aften for at være sammen under den afgørende kamp. De skulle ikke selv spille, men udfaldet var afgørende for klubben alligevel. Foto: Anne-Dorte rosgaard

Smil over hele linjen hos VK Vestsjælland her til aften. De skulle ikke selv spille, men resultatet af finalekampen mellem Bedsted og ASV Århus betød, at de nu er rykket op i Volley Ligaen.

Spillerne i VK Vestsjælland skulle her til aften ikke selv på banen. Deres skæbne var lagt i hænderne på andre. Holdet valgte at mødes privat og spise sammen og se kampen.

 

Kampen mellem Bedsted og ASV Århus begyndte klokken 20,  og for VK Vestsjælland var det en rigtig skæbnekamp. ASV Århus skulle vinde, for vandt Bedsted, ville de ikke rykke op. 

 

Ved kampens slutning var stemningen høj. ASV Århus  vandt 3-0, og det betyder altså, at VK Vestsjælland rykker op i Volley Ligaen. 

 

- Det er så fedt. Det er dét, vi har ventet på. Det er næsten vildere end at være der selv. Nu skal vi bare træne videre. Der bliver sikkert flere træningstimer, men ellers skal vi bare fortsætte det gode arbejde og udviklingen med de drenge, som vi allerede har på holdet, siger Kim Buckwald, der er spillende træner.

 

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App