VK Vestsjælland missede chance for at sikre sig liga-plads

VKV tabte mod Bedsted på udebane. De har dog stadig chancen for at få en plads i ligaen. De må nu vente på resultatet af oprykningsspillets sidste kamp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dagens kamp mod Bedsted kunne Volleyballklubben Vestsjælland med en sejr have spillet sig til en plads i den bedste række indenfor volleyball.

Men efter et 3-2 nederlag på udebane, må holdet nu lægge deres skæbne i andres hænder og vente på resultatet af sidste kamp i oprykningsspillet.

- Der er ikke nogen, der ikke er skuffede lige nu. Det kunne have været helt fantastisk, hvis vi kunne spille os videre i dag. Nogle er helt nede, mens andre prøver at lave lidt sjov og holde humøret oppe. Men vi er alle sammen vildt skuffede, siger spillende træner Kim Buchwald.

Sidste gang Benløse mødte Bedsted i oprykningsspillet var det et Korsør-hold, der kunne gå sejrsrigt fra banen. Derfor var det med en vis optimisme, at holdet i dag kastede sig ud i deres sidste oprykningskamp.

Tæt opgør

På banen blev det et tæt opgør mellem de to liga-aspiranter. VK Vestsjælland prøvede i dagens anledning nye takter af.

- Vi starter med en satset opstilling, hvor vi prøver noget nyt - men det funger simpelthen ikke for os, siger Kim Buchwald.

Første sæt gik til dagens hjemmebanehold Bedsted med scoren 25-20. Men de Vestsjællandske gæster tog revanche i andet sæt, som de vandt 17-25.

- Vi sætter to af de helt unge spillere ind, og de gør det rigtig fint. Det er deres skyld, at vi ender med at vinde andet sæt. I tredje sæt virker det dog som om, at magien er opbrugt, forklarer Kim Buchwald.

Her vandt Bedsted med hele 25-8.

Det store forspring fik dog ikke VK Vestsjælland til at opgive ævred. Fjerde sæt gik til VKV med cifrene 20-25.

Så det var i femte sæt, at kampen og VKSs ligachancer kunne endeligt afgøres. Desværre endte sættet 15-11 til Bedsted.

- I sidste sæt var marginalerne ikke på vores side, siger Kim Buchwald.

Kampen ender med resultatet 3-2 i sæt.

VKV har stadig en mulighed for oprykning

Selvom VK Vestsjælland ikke selv kunne sikre sig ligapladsen ved dagens kamp, så er mulighederne for en oprykning stadig til stede.

Bedsted mangler nemlig stadig at spille deres sidste kamp mod oprykningsspillets førende hold ASV Århus, som er sikret en af de to eftertragtede pladser.

Vinder Bedsted, så tager de den anden oprykningsplads til ligaen. Taber de, så er det derimod VK Vestsjælland, der næste sæson kan kalde sig liga-hold.

- Vi har på holdet aftalt, at vi sætter os sammen på torsdag, hvor kampen bliver spillet. Så håber vi på, at vi i stedet kan få en fest der. Men der er godt nok lang tid til på torsdag lige nu, siger Kim Buchwald.