¨

VK Vestsjælland bliver i 1. division efter nederlag

VK Vestsjælland skulle vinde 3-0, hvis de skulle have chancen for at komme i ligaen. Men efter et nederlag må de tage endnu en sæson i 1. division.

De rødklædte spillere fra Ikast kunne juble efter en  3-0 sejr over hjemmeholdet i Korsørhallen tirsdag aften. 

Og det betød altså, at VK Vestsjælland ikke har mulighed for at rykke op i ligaen, men må tage endnu en sæson i 1. divisionen.

Der var ellers masser af opbakning fra tilskuerne i hallen og fra en engageret træner Kim Buchwald på sidelinjen.

Men de blå kunne ikke stille noget op imod topholdet i kvalifikationsspillet.

Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige lige nu, men vi er også rigtig glade for, at vi spiller os i en position til at vinde

Kim Buchwald, træner for VK Vestsjælland

Men træneren var trods alt godt tilfreds med sit holds indsats.

- Det var jo ligeså spændende, som vi havde håbet på. Første og andet sæt er jo egentlig lige tætte, så det er marginaler, hvem der vinder til sidst. Sådan er det jo. Og så er det dem, der har spillet på højst niveau hele sæsonen, men det er jo også et tilfælde, når man står der til sidst, lyder det fra Kim Buchwald efter kampen. 

- Jeg er rigtig tilfreds med kampen. Vi vil gerne spille os i en position til at vinde, og det har vi i den grad gjort i de to sæt. Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige lige nu, men vi er også rigtig glade for, at vi spiller os i en position til at vinde. Det her viser bare, at vi kan være med, og det er det, jeg hæfter mig ved efter kampen. 

- Vi er jo på rette vej, så vi skal bare fortsætte det gode arbejde, så skal vi nok komme i ligaen. 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App