Vittinghus: Rørt over Knæk Cancer-indsamling

Badmintonspilleren Hans-Kristian Vittinghus har startet en indsamling til ære for sin afdøde far. Og han er rørt over folks donationer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I denne uge har det vært umuligt at komme udenom den ikoniske Knæk Cancer-blomst. I aften løber det helt store Knæk Cancer show også  af stablen.

Private personer har kunnet starte deres egen indsamling. Og det har badmintonspilleren Hans-Kristian Vittinghus gjort. I alt har han samlet 16.300 kroner ind. Penge der går til kræftforskning. 

- Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige, for hold da op hvor er jeg overvældet over den helt igennem fantastiske støtte til min Knæk Cancer indsamling. 16.300kr er der blevet samlet ind, siden jeg oprettede indsamlingen mandag aften. Det er jo helt vildt, skriver Hans-Kristian Vittinghus.

Det er kun tre måneder siden, at herresinglespilleren mistede sin far Poul Vittinghus til sygdommen.

- Masser af kærlighed til jer alle sammen og TUSIND TUSIND TUSIND tak for jeres støtte. I har ramt mig lige i hjertet, skriver han. 

Hans-Kristian Vittinghus er lige nu i Frankrig til French Open, og han er desværre ikke på dansk jord, når showet sendes, skriver han på Facebook.

Vind træning med Vittinghus

Hvis du tror, du kan slå Vittinghus i Badminton, eller har modet til at prøve, så kan du også vinde en privat træningslektion med ham selv.

Han donerer nemlig sig selv. For at være med skal du kan skrive dit bud i tråden på facebooksiden ”badminton på tv2sport”. Auktionen udløber i aften kl. 21.00, og hele beløbet går naturligvis til Knæk Cancer.

Højeste bud vinder.