¨

Vittinghus lider skuffende exit i Singapore

Foto: TV ØST

Franske Brice Leverdez viste sig igen for stærk for Hans-Kristian Vittinghus, der er ude af badmintonens Singapore Open.

Ifølge verdensranglisten i badminton burde franskmanden Brice Leverdez ikke kunne volde Hans-Kristian Vittinghus, der til daglig spiller i Team Skælskør-Slagelse, de store problemer.

Ikke desto mindre har Vittinghus, der er nummer 11 i verden, nu tabt to gange til verdens nummer 32 inden for få måneder.

Torsdag i Singapore Open måtte danskeren se sig slået med 13-21, 21-19, 18-21 til franskmanden, som i slutningen af 2014 også slog Vittinghus ud af Denmark Open.

Kæmpede sig tilbagei  tredje sæt

I Singapore fik Vittinghus aldrig fat i første sæt, og det lignede en hurtig fransk sejr, da Leverdez i andet sæt bragte sig foran 17-13. Vittinghus fik dog kæmpet sig tilbage og vandt sættet 21-19.

Tredje sæt var tæt hele vejen til 14-14, men tre franske point på stribe blev afgørende, og Vittinghus fik aldrig fat igen.

Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen skal begge i aktion i herresingle senere torsdag, Line Kjærsfeldt skal også i aktion senere - akkurat som flere danske doubler.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App