¨

Vinden gav problemer på Storebæltsbroen

Foto: TV ØST

To forskellige uheld forårsaget af vinden gav problemer på Storebæltsbroen, der var spærret på skift i begge retninger. Broen er nu igen åben for trafik.

Første uheld fandt sted omkring klokken halv ni. Her fik vinden fat i en høj trailer og væltede både den og bilen, den sad på omkuld.

På grund af vinden valgte politiet at spærre for trafikken i vestgående retning og samtidig sætte en lastbil op for at skabe læ under oprydningsarbejdet.

Lidt efter halv ti kunne bilisterne igen køre mod Fyn. Men ikke mange minutter efter var det strækningen i den anden retning, der fik problemer. Igen mener politiet, at det var vinden, der var på spil, da en lastbil med anhænger væltede og spærrede vejen.

Fraråder kørsel med lette køretøjer

Trafikken kører nu igen i begge retninger, men vinden er stadig kraftig på broen. Storebæltsbroen har dagen igennem frarådet kørsel med lette køretøjer, og politiet opfordrer nu til, at man følger rådet.

- Vi vil rigtig gerne opfordre til, at bilister vurderer, om det også er nødvendigt at køre over broen. Og vurdere om deres køretøj er let og kan få problemer i vinden, siger Søren Østervig, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. '

00:34 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App