Vind uden vindertal: Butik efterlyser Lotto-millionær

I weekenden var der milliongevinst på to kuponer fra samme butik, men kun den ene vinder er fundet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Danmarks bedste lotto-udbyder kan vel næppe være andre end Føtex i Korsør efter sidste uges lottospil.

Her er det for første gang nogensinde sket, at to personer ved den samme trækning er blevet millionærer på lottokuponer købt i den samme butik.

quote Jeg er bange for, at det er mig, sagde han

Jørgen Bähring, butiksassistent Føtex Korsør

TV ØST har besøgt butikken, hvor personalet fortæller, at man kun har modtaget henvendelse fra den ene vinder. 

Det var butiksassistent Jørgen Bähring, der fik fornøjelsen af at hilse på den heldige vinder, der var stået op søndag morgen og havde tjekket sin lotto-kupon for at finde ud af, at der var en milliongevinst i vente. 

I butikken havde han henvendt sig til en af de ekspedienterne og bedt vedkommende om at hente Jørgen Bähring, som kom ud til disken og tog i mod den heldige vinder.

- Jeg er bange for, at det er mig, sagde han, og så ønskede jeg ham tillykke, fortæller butiksassistenten.

Lotto-vinder uden vindertal

Der har været en helt unik chance for at spille sig til millioner af kroner de seneste uger.

Danske Spil har nemlig haft fødselsdag, og i den forbindelse har ’Millionærgarantien’, som gør det muligt at vinde på alle spillede rækker uanset udfald, været i spil igen. 

I butikken i Korsør venter man stadig på, at den anden kommende millionær henvender sig. Det er nemlig kun den ene vinder, der har været forbi. Derfor opfordrer varehuschef Kenneth Biller til, at man kommer ned i butikken for at tjekke sin kupon - uanset om man har vindertal eller ej.

- Vi ved endnu ikke, hvem der har vundet, og det kan været på en kupon, hvor man ikke har nogen rigtige tal, at den her million er, så jeg vil anbefale folk at komme ned i butikken og få kontrolleret deres kuponer, siger Kenneth Biller til TV ØST.

I weekenden var det sidste gang, at det var ekstra chancer for at blive millionær uden at have et eneste vindertal på sin kupon.