¨

Vil opkøbe MadMarked-konceptet

Foto: TV ØST

I sidste uge førte økonomisk rod til, at MadMarked A/S blev begæret konkurs. Og det fik en idé til at spire hos en af investorerne. Han vil nu opkøbe konceptet.

MadMarked A/S i Præstø og Store Heddinge måtte i sidste uge dreje nøglen om. Og det satte tankerne i gang hos en af investorerne.

- Jeg har jo budt på at overtage konceptet - altså varemærket MadMarked, fortæller Peder Harboe.

Men Peder Harboe er ikke kun investor. I november sidste år åbnede han nemlig også en MadMarked-butik i Korsør. Butikken er selvstændig og derfor økonomisk uafhængig af de to butikker, der er begæret konkurs.  

Udover butikken i Korsør, er der også en butik i Svendborg på Fyn og en i Skovsgaard på Langeland. De 3 butikker vil nu starte et samarbejde.

På fredag får Peder Harboe svar på, om han får lov til at købe konceptet ’MadMarked’. Hvis ikke, vil Peder Harboe finde på et lignende, men nyt koncept.

Flyttede penge til egne konti.

Den tidligere administrerende direktør for MadMarked A/S havde overført mindst 310.000 kroner til private konti. Og det har den tidligere direktør nu også erkendt over for politiet. Og det økonomiske rod fik Peder Harboe til at trække håndbremsen.

- Det er rigtigt ærgerligt. Det er jo ikke butikkernes drift, der har gjort det, det er nogle andre ting. Og det er smadder ærgerligt - også for vores renomme, siger Peder Harboe.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra stifterne Birgitte og Kim Escherich.

Læs også: Direktør erkender uregelmæssigheder for 300.000 kroner

05:34 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App