Vil have lavere broafgift til trofaste kunder

Mange borgere mener, at prisen for trofaste kunder over Storebæltsbroen skal sættes ned.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere fynboer føler, at de svigter familiemedlemmer på grund af broafgift
 
René Immerkær fra Skamby på Nordfyn blev skilt for 10 år siden og flyttede fra Lolland til Fyn. Han føler, at han har svigtet sine børn, fordi han ikke har fulgt dem tæt nok. Og prisen for at krydse Storebælt bærer en del af skylden, mener han.
 
- Jeg er ufaglært og har ikke haft råd på grund af broafgiften på Storebælt, og jeg kan ikke forstå, at der ikke bliver givet større rabatter til personer, der ofte har brug for at køre over broen, siger han.
 
Fyens Stiftstidende kunne mandag fortælle, at der kan opnås større rabatter for svipture over Øresundsbroen end over Storebælt.
 
Transportordførerne fra SF og Venstre, Anne Baastrup og Kristian Pihl Lorentzen, er parate til at se på rabatordningerne på Storebæltsbroen. Bare det ikke koster statskassen penge.
 
På Fyens Stiftstidendes site Broafgiftnejtak.dk fortæller flere, at de føler, at de svigter deres børn på den anden side af broen. Det samme gælder for flere fynboer, der har deres gamle forældre boende på Sjælland.
 
Det er fortsat muligt at skrive på sitet Broafgiftnejtak.dk, hvis man føler sig ramt af broafgiften. Alle indlæg afleveres til transportminister Magnus Heunicke (S).