Vidner belaster far i sag om overgreb på datter

To vidner i sagen mod en 41-årig mand fra Slagelse, der er tiltalt for samleje med sin datter, er medvirkende årsag til, at domsafsigelsen nu er udskudt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Belastende vidneudsagn presser en 41-årig mand, der er tiltalt for sexovergreb på sin datter. Sjællandske skriver, at to vidner mandag afgav forklaringer, om at de begge to har hørt datteren bekræfte, at hun har haft samleje med faren i en skov ved Undløse sidste år i august.

Hidtil har den 15-årige pige ellers nægtet, at de skulle have haft sex, men i sidste uge ringede hun grædende til sin plejemor og fortalte, at det altså er sket.

- Hun ringer og græder voldsomt. Hun siger, at det, far har gjort, aldrig forsvinder. Da jeg spørger ind til det, siger hun, at han har gjort dét. Først vil hun ikke sige, hvad dét er, men da jeg spørger, om de havde samleje, siger hun ja og smider røret på, lød det fra plejemoren mandag i retten.

Faren anholdt

Den 15-åriges kontaktperson overhørte samtalen og bekræftede i retten ordlyden af den, og pigens far var tilsyneladende så utilfreds med de to forklaringer, at dommeren flere gange irettesatte ham.

De nye oplysninger gør, at anklageren har bedt om at videoafhøre pigen endnu engang, og derfor faldt der ikke dom i sagen mandag, som det ellers var planlagt.

Den 41-årige far blev anholdt i retten for blandt andet at forhindre, at han har kontakt med sin datter, som ifølge Sjællandske er meget følelsesmæssigt knyttet til sin far.