Video: Se butiksejer smide ballademagere ud

Dansk Factory Outlet på Motalavej i Korsør er i den seneste tid blevet chikaneret af unge fra Motalavej. Se videoen, hvor ejeren smider de unge ud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den seneste tid er Dansk Factory Outlet på Motalavej i Korsør blevet chikaneret af en håndfuld unge ballademagere fra vejen. En kunde har filmet en af episoderne i butikken.

- Kan du huske, hvorfor det skete den dag? Du skal i helvede, din ho.

Sådan lød det fra en gruppe af de unge ballademagere fra Motalavej, da gruppen fik besked på at forlade tøjbutikken Dansk Factory Outlet.

I dag kan du se og høre de unges opførsel i et videoklip på tv2east.dk.

Klippet er optaget den 15. december, og få dage inden havde de unge sprøjtet sodavand på en person i butikken. Før det havde de unge også chikaneret personalet. Ifølge ejeren begyndte chikanen, da de unge henvendte sig til hende og sagde, at hvis hun ikke ansatte en af dem, ville hun få ballade.

Det var en kunde, der filmede de unges opførsel, og det var også kunden, der afleverede videoen til TV2 ØST.

Seks tilfælde af ødelagte ruder på ti dage

I videoen kan man se, hvordan ejeren fortæller de unge, at de skal forlade butikken. Kunden filmer optrinnet, fordi de unge opfører sig truende. Da de unge endelig forlader butikken, begynder de at slå og sparke på butiksfacaden.

Få dage senere bliver de første ruder smadret i butikken. Det er den 18. december. I alt bliver der efter udsmidnings-episoden smadret ruder i butikken seks gange. Seneste tilfælde er den 27. december.

Hærværket er meldt til politiet.