¨

Vestsjælland fik drømmestart

Foto: TV ØST

Med to nye backs i truppen tog FC Vestsjælland hul på den ny sæson med maner. Det skete hjemme på Slagelse Stadion mod FC Hjørring.

En god sæsonpremiere er afgørende vigtigt, hvis man vil være med i toppen af 1. Division - og det vil FC Vestsjælland. Til første kamp i dag stillede holdet op med to nye backs i håbet om en stærkere defensiv.

Travlt på kontoret
Begge backs i aktion fra start - Michael Christensen hentet i SønderjyskE og den tidligere HB Køge-spiller Ronnie Bendtsen.

De to nyindkøb fik tidligt noget at se til. Gæsterne fra Hjørring tog teten i 1. halvleg, mens FC Vestsjælland kæmpede forgæves med at få flow i spillet.

Det til trods for, at begge de nye backs i perioder viste fine takter - specielt i kombinationsspillet.

Bendtsen stjal billedet
I 2. halvleg kom Vestsjælland-spillerne længere frem på banen.

Og mens Michael Christensens rolle blev mere anonym, så stjal Ronnie Bendtsen billedet med en række energiske aktioner i opspillet.

Alligevel er det Michael Christensen, som indgår i dagens vigtigste aktion. En lang aflevering fra højebacken ind i feltet ender hos Henrik Madsen. Han header på tværs til indskiftede Kristian Uth som bringer hjemmeholdet foran godt 8 min. før tid.

Og selvom Hjørring er tæt på at reducere i to omgange til sidst, så figther Vestsjælland sig til 1-0 sejren i sæsonens første kamp.

01:47 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App