¨

Vestsjælland danner fælles front på Folkemøde

Foto: TV ØST

På et pressemøde onsdag løftede Slagelse Kommune, VisitSjælland og Slagelse Erhvervscenter A/S sløret for, at de danner fælles front på Folkemøde på Bornholm.

Der skal dannes fælles front på det kommende Folkemøde på Bornholm. Det blev onsdag afsløret på et pressemøde i byrådssalen i Slagelse Kommune bestående af blandt andre Slagelse Kommune, Visit Vestsjælland og Slagelse Erhvervscenter A/S danner nemlig fælles front, når de sammen med flere Vestsjællandske aktører stiller op til debat på årets Folkemøde på Bornholm. 

- I Vestsjælland står vi overfor flere udfordringer, som vi mener, at det er på tide, der bliver sat fokus på. Vi er ofre for en brandskat i form af broafgifter over Storebælt og vi skal finde os i gang på gang at blive udstillet som ”udkant”. Men vi kan ikke selv genkende det billede, der ofte bliver tegnet af vores område. Vi har mange potentialer – både indenfor erhverv, uddannelse, kultur og oplevelser, men det bliver overset i den brede debat, forklarede Stén Knuth (V), der er Borgmester i Slagelse Kommune.

Netop udkantsbegrebet, infrastruktur og vækstpotentialet udenfor Storkøbenhavn er på tapetet, når #Camp4200 går i luften med to debatter under Folkemødet.

Se video herunder fra pressemødet:

00:29 Luk video

På pressemødet deltog:

Stén Knuth (V), borgmester i Slagelse Kommune

Lis Tribler (A), byrådsmedlem i Slagelse kommune

Troels Christensen (LA), byrådsmedlem i Slagelse Kommune

Lone Irene Petersen, Borger- og udviklingsdirektør i Slagelse Kommune

Tomas Legarth, Erhvervsudviklingschef i Slagelse Erhvervscenter A/S

Lars Nielsen, Adm. Direktør i Visit Vestsjælland

Klavs Husmand, Salgsdirektør i Harboe Bryggeri A/S

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App