Vestsjællænderne tabte pokalkamp til FCK

Det lykkedes ikke for FC Vestsjælland at tage revanche for sidste sæsons 2-3-finalenederlag i DBU Pokalen mod FC København. Onsdag aften tabte holdet fra Slagelse 0-2 til FCK.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var de forsvarende pokalmestre fra København, som satte sig på opgøret fra start, og FCK'erne skulle blot bruge syv minutter på at bringe sig i front.

Det ellers målfattige nyindkøb Federico Santander steg flot op bagest i feltet på et indlæg, og med hovedet dirigerede han 1-0-scoringen ind i det lange hjørne.

Der var niveauforskel på de to hold overalt på banen, og midtvejs i halvlegen burde Andreas Cornelius have fordoblet føringen, da han blev spillet helt alene igennem af Santander.

Men Cornelius overplacerede afslutningen, som tog ydersiden af stolpen.

Minuttet efter havde Youssef Toutouh og Kasper Kusk en dobbeltchance, som også blev brændt.

Trods klar overvægt i boldbesiddelse havde FCK svært ved at få lukket kampen efter pausen. Federico Santander måtte blandt andet se et afrettet forsøg blive skubbet på overliggeren af Thomas Mikkelsen i FCV-målet.

Forløsningen for favoritterne kom med et kvarter igen, da Andreas Cornelius nok en gang fik en friløber, og denne gang chippede han elegant bolden over Thomas Mikkelsen. 2-0 til FCK, og så var kampen afgjort.

FCK gik på automatpilot, og de trætte FCV-spillere havde ikke kræfter til at mønstre et pres.

Dermed er FCK klar til fjerde runde i DBU Pokalen. Den spilles i slutningen af oktober.

      /ritzau/