Vejdirektoratet lægger ny asfalt på Vestmotorvejen mellem Vemmelev og Korsør

Bilister skal påregne længere rejsetid mellem Vemmelev og Korsør de kommende tre uger. Det skyldes, at Vejdirektoratet lægger ny asfalt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra torsdag den 13. august og cirka tre uger frem vil der være vejarbejde på E20 Vestmotorvejen i vestgående retning mellem Vemmelev og Korsør.

Det skyldes, at Vejdirektoratet skal udskifte den slidte asfalt på strækningen, der tæller i alt cirka ni kilometer. Arbejdet vil gå fra rampeanlæg 40b Vemmelev og til og med rampeanlæg 42 Korsør.

quote Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne

Vejdirektoratet

Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Den slidte asfalt bliver ifølge Vejdirektoratet udskiftet med en ny og langt mere klimavenlig version.

- Arbejdet starter med, at den gamle belægning affræses. Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny klimavenlig asfalt, og til slut påføres der striber, står der i pressemeddelelsen.

Udskiftningen til den nye asfalt skal desuden medføre, at der bliver skabt en mere jævn kørebane, der resulterer i en bedre køreoplevelse for trafikanterne, skriver Vejdirektoratet.

For at mindske generne for trafikanterne bliver arbejdet udført som aften- og natarbejde mellem klokken 18.30 – 06.30.

Vejarbejdet får konsekvenser for bilister

Asfaltarbejdet vil besværliggøre kørslen på strækningen under arbejdsperioderne. Her vil det vestgående spor blive ledt over i det østgående spor, så der kun er ét spor farbart i begge retninger.

Derudover vil tilkørselsrampe 40b Vemmelev samt til- og frakørselsrampe 41 Tjærby og 42 Korsør i vestgående retning være spærret periodevis i arbejdsperioderne.

Bilister skal derfor påregne længere rejsetid, da vejarbejdet giver risiko for kødannelse.

- Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne. 

Information, om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken, kan ses på www.vejdirektoratet.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.