Varetægtsfængslet for uagtsomt manddrab

Et ægtepar omkom i går i en bilulykke. De kørte frontalt ind i en bil der blev kørt af en 19-årig mand. Han var påvirket af spiritus og blev i dag varetægtsfængslet i tre uger sigtet for uagtsomt manddrab.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der ligger i dag blomster på Nykøbingvej ved Ruds Vedby, hvor ægteparret i går omkom efter sammenstødet med den 19-årige. En nabo kom forbi stedet lige da ulykken var sket.

- Så kom ambulancen og min datter hørte, at de sagde, skynd jer der er to, der ikke trækker vejret - forfærdeligt, siger Birgitte Dinesen, nabo til ulykken.  

Det var en 44-årig kvinde og hendes 48-årige mand fra Havnsø, der omkom. Der var desuden et ægtepar fra Jyderup  med i bilen, men de kom fra ulykken uden alvorlige skader. 

- Det, der skete, er, at den 19-årige kommer kørende i sydlig retning på Nykøbingvej og pludselig trækker han over i den modsatte side. Der kommer en modkørende bil med to par i og de prøver at undvige og bliver ramt på den højre side af bilen. Det er det, der medfører den her triste ulykke, siger Carsten Andersen, kommunikationschef i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 19 årige kom ikke til skade ved ulykken.

På nabogården husker de 10-12 ulykker på samme strækning som ulykken skete i går. 

- Det er jo så tragisk, som det kan være og det er jo ikke første gang, at der er to, der dør på den vejstrækning. To uskyldige mennekser, det er forfærdeligt, siger Birgitte Dinesen. 

Hvor høj den 19-åriges promille var kan politiet ikke oplyse. Grundlovsforhøret skete i dag for lukkede døre af hensyn til opklaringen af ulykken.