Utryghed efter ballade i Slagelse

En flok unge fyrede i går aftes fyrværkeri af efter hinanden og mod andre i Nordbyen i Slagelse. Politiet var massivt tilstede, men balladen skaber utryghed og frustration blandt Nordbyens beboere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet arbejdede tirsdag aften på højtryk i Nordbyen i Slagelse. En gruppe unge kastede rundt med raketter og kanonslag mod hinanden og mod andre. Ingen kom til skade, men balladen har alligevel skabt en del utryghed hos flere af beboerne i området.

- Det var virkelig slemt. Folk skød efter hinanden. Jeg turde ikke engang gå til købmanden. Så jeg ventede til politiet kom, fortæller Kim Hansen, der bor i Nordbyen.

Beboerne i Nordbyen fortæller også, at raketter føg hen af asfalten, bomberør blev skudt ned i jorden og ramte vinduer og biler. Affyringen af krudtet har stået på siden jul, men særligt tirsdag aften kulminerede det.

- Efter mørkets frembrud går vi ikke ud. jeg har oplevet en dreng helt bevidst skyde kanonslag efter min datter og jeg. Det er forfærdeligt at skulle være spærret inde i vores eget hjem, siger Pernille Roager Andersen, der også bor i Nordbyen.

Politiet var massivt tilstede i går aftes og vil også være i området de kommende dage.