Usædvanligt tyveri: 77-årige Thor Nielsen savner sin elskede Ford A

I Ebberup ved Slagelse savner Thor Nielsen sin veteranbil fra 1930 til en værdi af 110.000 kroner. Bilen er blevet stjålet og nu udlover ejeren en dusør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

77-årige Thor Nielsen udlover nu en dusør på 10.000 kroner i håb om, at få sin specielle Ford A Cabriolet tilbage efter et usædvanligt tyveri.

Bilen har eller stået gemt væk på et værksted og kun taget frem ved helt særlige lejligheder, men alligevel har tyve på mærkværdig vis fundet frem til veteranbilen fra 1930, som Thor Nielsen købte for ti år siden.

- Det var en flot bil, den var jo nyrestaureret, da jeg købte den, med maling og det hele jo, så har jeg selv kostet lidt på den, fortæller han.

Thor Nielsen har skruet på mange biler i sin tid og har en stor kærlighed for særligt bilerne fra Ford. Derfor er det også hårdt at se på den nu tomme plads på værkstedet:

- Der var jo sjæl i den, sådan en gammel sag, så det gør ondt, lyder det.

Tyvene er tilsyneladende kommet ind ad et vindue, som de har pillet ud og så har de haft en bil med trailer stående til at transportere Thor Nielsens veteranbil væk på.

På grund af længere tids sygdom har Thor Nielsen ikke været opmærksom på at bilens forsikring var udløbet, og derfor kan den gamle Ford A til en værdi af 110.000 ikke engang erstattes. Derfor håber Thor Nielsen og hans familie, at en dusør kan hjælpe bilen tilbage til rette ejer.

- Vi håber, at nogen har set et eller andet.

Bilen er blevet stjålet indenfor de seneste 14 dage, og hvis det lykkes at få bilen hjem, skal den igen ud at køre til maj, hvor Thor Nielsens barnebarn skal konfirmeres.