Uroligheder på Motalavej aflyser biludstilling

Bilimportører tør ikke stille deres biler ved event i Korsør på grund af den seneste ballade på Motalavej.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På grund af uroligheder og en ballade, der stadig ulmer på Motalavej i Korsør, aflyser arrangørerne nu en stor biludstilling, der ellers skulle have fundet sted i weekenden.  

Den gratis biludstilling MOVE GREEN med fokus på bæredygtig innovation skulle have været tilgængelig for gæster både lørdag og søndag på Comwell i Korsør, men på grund af hotellets tætte beliggenhed på Motalavej tør arrangørerne ikke gennemføre udstillingen, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi havde håbet på en hyggelig og god dag med fokus på "kør grønt" tanken, men vi bliver desværre nødt til at aflyse. De bilimportører der havde købt stande og stillet biler til rådighed for udstillingen, har meddelt mig, at de ikke ønsker at stille op, siger David Drachmann-Sunne fra EUE, Energy Universe Europe ApS.

Mandag aften måtte politiet blandt andet rykke ud til et masseslagsmål på Motalavej. Over 50 mennesker deltog og slagvåben blev brugt, da beboere i området og en gruppering fra Ringparken i Nordbyen i Slagelse røg i totterne på hinanden.

Siden har politiet patruljeret massivt og stemningen i begge områder er anspændt.

Comwell Korsør ligger kun et par hundrede meter fra Motalavej, hvorfor biludstillingen nu bliver aflyst.

Arrangørerne beklager overfor de borgere, som havde set frem til at besøge udstillingen, men oplyser at en international energikonference fortsat løber af stablen på Comwell i Korsør i weekenden.