Unge startede igen brande i Slagelse

Der er igen problemer med unge mennesker i Slagelse, de lavede natten til søndag ballade. Brandvæsnet turde ikke rykke ind i området, før politiet havde givet grønt lys.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter måneders fred i kvarteret omkring Kierulffsvej i Slagelse gik et større antal unge med indvandrerbaggrund søndag aften amok og satte ild til flere containere og kom med lidet flatterende tilråb til de betjente, som rykkede ud for at genoprette roen. »Hipo-svin« og »fuck-pansere« var blandt ytringerne, skriver Sjællandske.

Omkring klokken 21.15 ringede flere beboere og meldte om brand i bydelen flere steder, og faktisk brændte det i containere ud for Kierulffsvej nummer 24, 54 og 64 samtidig. Til stor frustration for beboere, der var på gaden, rykkede brandvæsnet ikke umiddelbart ind i kvarteret, men sad og ventede på Valbyvej, indtil politiet gav grønt lys til, at de kunne rykke ind. Imens blussede brande, beboere selv havde forsøgt at slukke, op igen.

- Vi havde fået melding om skyderi i kvarteret, og da vi ikke vidste, om det var skarpe skud eller løst krudt, valgte vi at lade containerne brænde. Og ingen af dem stod ifølge vores oplysninger i nærheden af bygninger eller biler, fortæller vicepolitiinspektør Jan Schmidt, lokalpolitiet i Slagelse til Sjællandske.