¨

Ung mand satte ild til to biler - nu skal han i fængsel

En 20-årig mand skal i fængsel for at starte brande i to biler i Korsør. Arkivfoto.

En 20-årig mand fra Korsør blev idømt ni måneders fængsel for blandt andet at sætte to biler i brand på Motalavej i Korsør.

En 20-årig mand blev idømt en fængselsstraf på ni måneder, efter han onsdag blev kendt skyldig i at have sat to biler i brand på Motalavej.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

De to biler blev sat i brand en sen aften den 8. oktober sidste år.

Dagen efter gjorde manden dog stærkt opmærksom på sig selv, da en af bilens ejere sammen med en forsikringsagent var ude at dokumentere skaden. Her mødte den 20-årige mand nemlig op igen og truede de to med vold, hvis de ikke slettede deres billeder og forlod stedet.

Manden var i forvejen belastet af en række videoer fra overvågningskameraer i området, der blev afspillet i retten som beviser.

En enig domsmandsret ved Retten i Næstved fandt den 20-årige skyldig i brandstiftelse, i trusler og forsøg på ulovlig tvang.

Allerede kendt af politiet

Den 20-årige mand var i forvejen velkendt af politiet, da han skabte utryghed i området.

Han har tidligere fået forbud mod at opholde sig indenfor 500 meter af en bestemt adresse på Motalavej. Dette er dog et forbud, som manden seks gange har overtrådt, og det indgår også i dommen mod manden.

Den 20-årige mand blev også dømt for blandt andet hærværk mod en personbil og for fornærmelig tiltale over for politiet og en anklager.

Den 20-årige valgte at modtage dommen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App