¨

Udvisning udløser shitstorm: 100 sure kommentarer på én time

Arkivfoto.

Beslutningen om at udvise den 23-årige studerende Xu Zhang har udløst en storm af vrede på nettet mod afgørelsen.

Brugerne på TV ØSTs facebook-side var ikke i tvivl, da vi onsdag eftermiddag kunne fortælle, at den 23-årige studerende Xu Zhang fra Slagelse snarest muligt skal forlade Danmark.

Det er ikke smart, mener brugerne, der entydigt støtter hendes ophold i landet.

På mindre end en time havde 100 brugere ytret deres støtte til Xu Zhang, der nu skal rejse til Kina mens ankesagen om hendes ophold behandles i Danmark.

 

Mange mener, at hun straffes for at opføre sig godt i Danmark – mens kriminelle indvandrere i stedet får lov til at blive.

- Hvor er det smart, at sende et velfungerende menneske ud af landet og beholde kriminelle og voldtægtsforbrydere i landet, skriver brugeren Arne Bøje Hansen på Facebook.

Andre mener, at vi svigter landets interesser.

- Hold da op, hvor man kan blive ked af at være dansker, når man ser hvordan vores system behandler folk, der gerne vil yde noget for vores land, skriver Poul-Erik Reitz.

Den første halvanden time efter offentliggørelsen af nyheden reagerede 236 mennesker på nyheden med likes eller følelsesreaktioner. Her var vrede-ikonet den mest anvendte, der stod for mere end tre ud af fire reaktioner.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App