Udvisning udløser shitstorm: 100 sure kommentarer på én time

Beslutningen om at udvise den 23-årige studerende Xu Zhang har udløst en storm af vrede på nettet mod afgørelsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brugerne på TV ØSTs facebook-side var ikke i tvivl, da vi onsdag eftermiddag kunne fortælle, at den 23-årige studerende Xu Zhang fra Slagelse snarest muligt skal forlade Danmark.

Det er ikke smart, mener brugerne, der entydigt støtter hendes ophold i landet.

På mindre end en time havde 100 brugere ytret deres støtte til Xu Zhang, der nu skal rejse til Kina mens ankesagen om hendes ophold behandles i Danmark.

 

Mange mener, at hun straffes for at opføre sig godt i Danmark – mens kriminelle indvandrere i stedet får lov til at blive.

- Hvor er det smart, at sende et velfungerende menneske ud af landet og beholde kriminelle og voldtægtsforbrydere i landet, skriver brugeren Arne Bøje Hansen på Facebook.

Andre mener, at vi svigter landets interesser.

- Hold da op, hvor man kan blive ked af at være dansker, når man ser hvordan vores system behandler folk, der gerne vil yde noget for vores land, skriver Poul-Erik Reitz.

Den første halvanden time efter offentliggørelsen af nyheden reagerede 236 mennesker på nyheden med likes eller følelsesreaktioner. Her var vrede-ikonet den mest anvendte, der stod for mere end tre ud af fire reaktioner.