Udnyttede retarderet kvinde seksuelt

Politiet har tiltalt en 41-årig mand fra Brøndby for at udnytte en 32-årig retarderet kvinde fra Skælskør seksuelt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det skete via kontaktannoncer på nettet samtidig skulle han have forsøgt at »sælge« hende til sex med andre mænd. Det skriver Sjællandske. 

Den 41-årige var i retten i Slagelse, hvor han benægtede alle beskyldninger og tværtimod gav udtryk for, at det var ham, der var blevet udnyttet af hende.

Manden forklarede, at han for tre år siden savnede en kæreste og havde truffet den 32-årige på Telebaren, et kontaktsted på nettet, hvor man kan lægge beskrivelser af sig selv og sine ønsker ind. De havde mødtes cirka 10 gange i hendes lejlighed i Skælskør, haft oralsex tre gange, men aldrig været egentligt i seng med hinanden.

En af de gange, hvor hun havde givet ham oralsex, havde han filmet det og lagt det på sin netprofil.

- Det er ikke så ualmindeligt dér. Det er frækt, og det tændte mig, forklarede manden, der også gav udtryk for, at offentliggørelsen af det intime filmklip var sket med hendes accept.

Anklageren i sagen, politifuldmægtig Semiha Dasbas, ville ifølge Sjællandske vide, om den 41-årige ikke havde opdaget, at hans partner var udviklingshæmmet.

- Jeg kunne da godt mærke, at hun ikke var vildt intelligent, svarede manden, der heller ikke havde lagt mærke til, at hendes et værelses-lejlighed var en beskyttet bolig.

Han forklarede også, at forholdet ikke kørte helt, som han gerne ville have det til, og at det gik helt i baglås, ikke mindst seksuelt, efter en ikke nærmere beskrevet voldtægt af tre mænd, som hun skulle være blevet udsat for i sit hjem et års tid efter deres første møde.

- Jeg følte mere og mere, at hun udnyttede mig. Det var mig, der skulle betale for benzin, når vi skulle mødes, mig, der betalte hendes telekort, og mig, der betalte en masse andet, fortalte han i retten.

- Det var det, der fik mig til at foreslå, at hvis hun ville tjene nogle penge selv, så kunne hun jo have sex med andre mænd og så lade dem betale for det. Det var ikke, fordi hun skulle tjene penge til mig, lød det fra manden, hvis »frække« internetprofil havde fået henvendelser fra op imod 10 mænd, der virkede interesserede i sex med den 32-årige.

Retssagen var annonceret som en tilståelsessag, men fordi den tiltalte nægtede begge de anklager, der er rejst imod ham, blev sagen udsat til et senere tidspunkt, skriver Sjællandske.

/Ritzau/