Udenlandsk kapitalfond køber Korsør-virksomhed: Ægtepar scorer kassen

Sofakompagniet, der kun har eksisteret i fem år, fra Korsør er blevet solgt til en svensk kapitalfond. Ægteparret bag betragter det som en stor milepæl.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er gået hurtigt for ægteparret Christian og Cathrine Rudolph fra Korsør. For fem år siden stiftede de virksomheden Sofakompagniet, som sælger sofaer og andre møbler i retrodesign.

Den lokale virksomhed har stort set været i vækst siden begyndelsen og på få år udvidet til Vietnam, Sydafrika, Polen, Holland, Schweiz, Norge, Sverige, Tyskland og Malaysia.

De jagtede, som TV ØST tidligere har beskrevet, succes i udlandet, og det har de omsider fået.

quote Nu får selskabet større vinger at flyve med

Christian Rudolph, adm. direktør

Ægteparret nemlig valgt at sælge møbelsuccesen videre til en svensk kapitalfond, det skriver Børsen. Ifølge avisens oplysninger er selskabet blevet værdisat til mellem 300 og 400 millioner kroner i handlen.

Selskabet får større vinger at flyve med

Køberen er ifølge Børsen den svenske kapitalfond Procuritas. Og til avisen fortæller adm. direktør Christian Rudolph, at salget er en stor milepæl. 

- Men nu starter der også en ny æra. For vi er langt fra det mål, Cathrine og jeg har i hovedet, så vi stopper ikke her. Nu får selskabet større vinger at flyve med, siger Christian Rudolph.

Christian Rudolph beholder sammen med hustruen Cathrine Rudolph, som er kreativ direktør, en lille del af selskabet. De fortsætter ifølge Børsen i deres nuværende positioner i Sofakompagniet.