Tyve plyndrede dødssyg mand

En 86-årig bevidstløs, døende mand fik blandt andet stjålet en ring fra sin finger på Slagelse Sygehus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En bevidstløs mand på en hospitalsstue er et let offer.

Sådan må en tyv på Slagelse Sygehus have tænkt i april. Her blev den 86-årige Fritz Becker nemlig udsat for tyveri på Slagelse Sygehus.

Stjal ring fra døende mands finger

Her var den kræftsyge mand, der var ramt af en hjerneblødning og var døende, indlagt til behandling.

Tyvene har blandt andet taget en ring af en finger på den bevidstløse mands hånd, og har stjålet 200 kroner fra hans pung.

Det skriver Ekstra Bladet.

Tyv slipper afsted med forbrydelsen

Alle og enhver kan komme og gå på Slagelse Sygehus – og derfor bliver forbrydelsen næppe afsløret, siger den fortørnede søn til avisen. Han håber dog, at omtalen af sagen kan være med til at advare andre.

- Det er for så vidt ikke de værdier, min far mistede, der gør mig harm. Det er måden det skete på. Det er forkasteligt, at nogen kan få sig selv til at stjåle fra en gammel, dødssyg mand, siger Daniel Becker til avisen.

Ifølge Ekstra Bladet er antallet af tyverier på hospitaler steget med 15 procent mellem 2010 og 2012.

Lad værdierne blive hjemme

TV2 Øst har været i kontakt med Niels Degn, der er vicedirektør på Slagelse/Næstved/Ringsted sygehuse. Han siger, at det ikke er deres oplevelse, at der er et generelt problem med tyverier fra indlagte patienter, men at de ikke kan forhindre, at det ind imellem sker.

- Vores bedste råd er, at man, så vidt det er muligt, lader sine værdiggenstande blive liggende derhjemme, hvis man ved, man skal indlægges på sygehuset, siger han til TV2 Øst.