TSS-spillere gør rent bord til VM

Spillerne fra Team Skælskør-Slagelse sikrede sig en stribe gode sejre på tredjedagen til VM i Jakarta.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag kom også doublerne i gang ved VM i Badminton i Indonesien. I alt var fem spillere fra Team Skælskør-Slagelse i dag i aktion, og alle bidrog de til, at danskeren i dag kunne hente syv sejre ud af syv mulige.

Doubleparret Anders Skaarup og Kim Astrup var i dag oppe i mod det indonesiske par Adista og Gunawan. Det blev til en sejr i to sæt, til trods for, at de var bagud i det meste af andet sæt. Cifrene lød på 21-17 21-17.

- Den betyder rigtig meget for os denne sejr. Det var en rimelig hård første kamp, men det vigtigste var, at vi fik spillet vores spil, som vi har trænet de sidste syv uger. Vi har snakket meget om, at der ikke må komme perioder, hvor vi er passive, og det var tæt på at ske i andet sæt. Men vi får snakket om taktikken og giver lidt slip og åbner for farten i spillet. Det er en super fornemmelse nu og tilfredsstillende, at det vi har trænet på fungerede, siger Anders Skaarup til badminton.dk.

Duoen skal i aktion igen i morgen mod det kinesiske par Fu Haifeng og Zhang Nan.

Også herredoublen med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding spillede sig til en sejr, efter de slog det indiske par Chopra og Dewalkar 21-16, 21-12, efter lidt mere end en halv times spil.

Vittinghus møder Lin Dan

Tidligere i dag spillede også Hans-Kristian Vittinghus, der er nummer 16 i verden, sig videre. Han var onsdag formiddag på en svær opgave, da han i anden runde skulle møde japanske Sho Sasaki, der rangerer som nummer 25 i verden. Hans-Kristian Vittinghus havde før dagens kamp aldrig besejret japaneren i deres tre indbyrdes opgør, men denne gang trak danskeren det længste strå og hev en fornem sejr hjem med cifrene 21-15, 21-10.

I 1/8-finalen venter en endnu sværere modstander for spilleren fra Team Skælskør-Slagelse, nemlig den tidligere femdobbelte verdensmester Lin Dan. De har tidligere mødt hinanden tre gang før, hvor kineseren har vundet dem alle.