TSS sejrer i sæsonåbning

TTS fik en god start på den nye badmintonsæson, da de i tirsdagens åbningskamp sejrede over Højbjerg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Badmintonsæsonen blev skudt godt i gang for Team Skælskør-Slagelse. De vandt nemlig tirsdag aften på hjemmebane i holdkampen mod Højbjerg.

Samlede sejrede TSS 4-2 mod et Højbjerg hold, der ellers fik presset Skælskør-Slagelse holdet, der inden kampen var klare favoritter.  

En af sejrene kom blandt andet fra Hans-Kristian Vittinghus, som her ses ved en tidligere lejlighed. Han spillede 1. single mod Højbergs Kasper Dinesen. 

Hans-Kristian Vittinghus blev presset fra start og kom da også bagud 15-16 i 1. sæt. Men efter at have vundet seks bolde i streg kunne Vittinghus lukke sættet. 2. sæt vandt Team Skælskør-Slagelse-spilleren 21-16. 

TSS hev sejrene hjem i herredouble, 1. herresingle, damesingle og mixdouble, mens det blev til nedlerlag i damedouble og 2. herresingle.

Efter kampen sagde TTS’s Kim Astrup sådan her til Badmintonbladet.

– Jeg synes egentlig på papiret at det kunne blive en tæt kamp, da Højbjerg har nogle gode spillere og en god morale, så jeg er rigtig glad for at vi får alle tre point i dag. Jeg synes alle viste rigtig god figur. Vi er glade for at tage 3 point med til på torsdag mod Solrød. Det kan også blive en tæt kamp. Solrød har et meget sammentømret hold, men jeg forventer stadig vi har kvaliteten til at vinde.