¨

Troels Christensen rystet over udsmidning

Foto: TV ØST

Det tidligere folketingsmedlem Troels Christensen er rystet over, at han er blevet smidt ud af Venstres byrådsgruppe i Slagelse.

Troels Christensen (V) forstår ikke, hvorfor han er blevet smidt ud af byrådsgruppen i Slagelse og dermed ekskluderet af sit eget parti, skriver DR Sjælland.

- Jeg har ikke lukket et øje i nat, siger Troels Christensen, der repræsenterede Venstre i Folketinget frem til valget i 2011.

Et enkelt læserbrev for meget

Selv siger den 58-årige politiker, at han er rystet over udsmidningen og har svært ved at finde forklaringen på, at han har modarbejdet partiets linje.

- Jeg kan da i hvert fald sige, at der ikke er specielt højt til loftet i Slagelse. Alle offentlige ytringer skal godkendes af partigruppen og der har kun været et enkelt læserbrev, som jeg ikke på forhånd har haft godkendt af gruppen. Det var da de nedlagde kommunens kultur- og fritidsforvaltning uden at orientere udvalgets medlemmer, siger Troels Christensen.

Uvis fremtid

Troels Christensen har endnu ikke besluttet hvor hans fremtid ligger i dansk politik.

- Jeg er et politisk dyr, og jeg har ikke taget stilling til, hvor jeg fortsætter. Jeg er slået og såret lige nu, men jeg lægger mig ikke ned, siger han til DR Sjælland.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App