¨

Tricktyve stjal 15.000 kroner fra kvinde

Foto: TV ØST

Politiet opfordrer borgerne til at passe særligt på tricktyve, efter en række tyverier de seneste dage. I dag mistede en kvinde 15.000 kroner.

Det blev en træls oplevelse for en 73-årig kvinde, at hun i dag tog sig tid til at hjælpe et udenlandsk ægtepar i Vemmelev.

Kvinden blev nemlig udsat for et udspekuleret tricktyveri, hvor tyvene - ud af kvindens pung fra hendes taske - listede dankortet op, uden at hun opdagede noget.

- Kort før tyveriet havde kvinden handlet i Netto, og vi tror, at de her havde afluret hendes pinkode. Kort efter spurgte de hende så om hjælp, og mens hun forsøgte at guide parret videre forsvandt dankortet, fortæller vagtchef Ove Kristoffersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Tyveriet fandt sted omkring klokken 11.00, og kort efter tyveriet blev der hos Spar Nord i Slagelse hævet hele 15.000 kroner på kortet, oplyser politiet.

I forbindelse med dagens tricktyveri efterlyser politiet en mand og en kvinde. De talte engelsk til hende.

Kvinden beskrives som 30-40 år gammel, østeuropæisk af udseende. 160 centimeter høj, almindelig lys hudfarve og med mørkt, mellemlangt hår.

Manden beskrives som 30-40 år gammel, 185 centimeter høj- Havde mørkt hår og mørkt tøj på.

Ifølge politiet har der de seneste dage været mange tricktyverier i området, og de opfordrer generelt borgerne til at være opmærksomme, når de sættes i usædvanlige situationer.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App