Tredje uheld på Storebæltsbroen var et kiggeuheld

3 gange var der onsdag uheld på Storebæltsbroen, der var lukket i flere timer efter det første. Det sidste uheld var et såkaldt kiggeuheld, fortæller politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er utur for bilister, der skal over Storebæltsbroen onsdag. Hele 3 gange er der sket uheld på broen, hvor massiv kø har fyldt vejen siden første ulykke klokken 10.42.

Her væltede en lastbil, og i et par timer var broen lukket i østgående retning. Nogle timer senere skete der endnu et uheld på broen, hvor 2 biler ifølge tv2.dk stødte sammen. Den ene bil tabte bunden, og 2 personer blev kørt på hospitalet.

6-15 kilometer kø

Bare få minutter senere skete der igen et uheld på broen. Her kørte 2 biler sammen, fordi de havde travlt med at kigge på det andet uheld, fortæller poltiet, men ingen kom til skade. Heller ikke lastbilchaufføren fra første ulykke kom voldsomt til skade. 

Tv2.dk har talt med kilder, der melder om alt mellem 6 og 15 kilometer kø i østlig retning på grund af ulykkerne. En bilist fortæller, at han er kørt 1 kilometer på 1 time.

Politiet oplyser klokken 16.47 til TV2, at begge spor i begge retninger for første gang siden dagens første ulykke er farbare igen.