¨

Tre børn ramt af forbrændinger under Blå Flag-arrangement

Foto: TV ØST

Stikflammer fra en rygeovn ramte torsdag formiddag tre børn, der alle fik forbrændinger på benene. Et af børnene fik også forbrændinger i ansigtet.

Under et Blå Flag-arrangement på stranden ved Musholm Bugt ved Korsør opstod der torsdag formiddag en farlig situation, da der gik ild i en rygeovn, hvor børn og forældre var ved at ryge en makrel. Stikflammer fra ovnen ramte tre børn, der alle fik forbrændinger på benene. Et af børnene fik desuden forbrændinger i ansigtet.

Det oplyser Thomas Danielsen, specialkonsulent ved kommunikationsafdelingen i Slagelse Kommune. 

De tre børn har i dag været indlagt på skadestuen på Slagelse Sygehus, men ventes ifølge politiet at blive udskrevet i aften. 

Det er naturvejledere fra Slagelse Naturskole, der står for de populære ”krible krable”-arrangementer, og det var en af disse vejledere, der betjente rygeovnen, da ulykken skete. 

- 22 børn fra Børnehuset ved Storebæltsvej deltog i arrangementet, og et af de forbrændte børn kommer fra institutionen. Drengens mor blev tilkaldt, og hun tog med på skadestuen. Både børn og pædagoger var efter ulykken chokerede, og Center for Dagtilbud valgte derfor at indsætte psykologer for at tale episoden igennem. De tre børn og deres forældre vil ligeledes blive tilbudt psykologhjælp, fortæller Thomas Danielsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App